Verkeersveiligheid en infrastructuur

Ervaar de nieuwe dimensie in 3D omgevingsdata

Lat 46° 07' 48"
Long 98° 12' 22"
Alt 12034 mm

DRIEDIMENSIONALE PUNTEN ZORGEN VOOR EEN ZEER HOGE DICHTHEID EN POSITIENAUWKEURIGHEID. HET RESULTAAT IS EEN FOTOREALISTISCHE, VOLLEDIG DRIEDIMENSIONALE BRON VAN DATA DIE ZORGT VOOR EXTRA ANALYSEMOGELIJKHEDEN.

Vraag de demo aan Lees de cases

3D visualisatie van de openbare ruimte met de CycloMedia LiDAR Point Cloud

De Nederland dekkende CycloMedia LiDAR Point Cloud beelden maken het mogelijk om de inventarisatie van de buitenruimte nog effectiever en nauwkeuriger uit te voeren. Gebruik de 3D visualisaties om analyses te maken in de openbare ruimte en gebruik ze direct als ondersteuning voor het bepalen van beleid.

Met behulp van de nauwkeurige LiDAR beelden van de publieke ruimte kunnen grote stappen gezet worden naar een duurzamere, efficiëntere en veiligere stad.

Data oplossingen in openbare ruimte

Visuele ondersteuning bij inventarisaties

Correcte visualisaties van de buitenruimte helpen bij het nauwkeurig inventariseren van gebouwen, om zo WOZ- en precarioaanslagen beter te kunnen onderbouwen. Detailrijke informatie van gebouwen is via de LiDAR Point Cloud direct direct beschikbaar vanachter de computer. Dit maakt het mogelijk om nog eenvoudiger en sneller wijzigingen in bouwsituaties te signaleren. De data is vanuit straatniveau inzichtelijk en wordt tot op 2 centimeter gemeten.

Met behulp van correcte data kunnen gemeentes veel beter en duidelijker communiceren met de belastingplichtige. Dit maakt het taxatieproces transparanter, in het voordeel van de inwoner. De foutenmarge in berekeningen kan afnemen waardoor het klachtenpercentage over taxaties afneemt. Klachten kunnen direct worden afgehandeld dankzij de visualisatie en de nauwkeurige metingen via de LiDAR Point Cloud.

Effectievere en efficiëntere besluitvorming

Door de toevoeging van de LiDAR Point Cloud aan de StreetSmart applicatie en de mogelijkheid om te exporteren kan besluitvorming in de stad effectiever en efficiënter worden ingericht. Op het gebied van taxaties kan het aantal geschillen gereduceerd worden, hoeven er minder huizen geschouwd te worden en kan onderhoud in de stad effectiever worden gepland. De data export kan zelfs inzicht bieden in trends en ontwikkelingen rondom stadsontwikkeling.

Vraag de demo aan en ontdek zelf hoe LiDAR Point Cloud voor u kan werken.

Vraag de demo aan

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen rond de CycloMedia LiDAR puntenwolk?

De komende tijd zullen er veel ontwikkelingen plaatsvinden rond LiDAR. CycloMedia verzamelt het laatste nieuws, interessante use cases en innovaties en brengt u als eerste op de hoogte.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste innovaties en toepassingen op het gebied van LiDAR.

Vul uw gegevens hier in en kies de onderwerpen die u het meeste aanspreken.